💝10 saker som ni inte visste om mig💝

1. Jag är en person som verkligen kan gå in på djupen i serier alltså då menar jag verlligen djupet, som t.ex pll jag började kolla på pll (Pretty Little Liars) förra året i Februari tror jag och 3 veckor denare hade jag kollat på näsatn 5 hela säsonger alltså den serien är den bästa någonsin enligt mig <3 håller ni med?
 
2. Jag är verkligen en person som älskar Choklad, jag är helt kär i det, det är typ som en drog för mig haha, nämen jag menar att Choklad löser typ alla mina problem, när jag är ledsen så äter jag Chocklad, när jag är arg och när jag är glad så kort och gott kan jag säga att Choklad är min räddare i nödan haha.
 
3. Jag är en person som verkligen har svårt att sommna på kvällarna, och problemet i det är att jag är som piggast och kreativast på kvällarna, så om jag ska göra skoluppgidter gör jag nästan dom alltid på kvällen, är du en morgon eller kvällsperson?
 
4. Jag är en såån musikperson, då menar jag verkligen en musikperson jag lyssnar på musik minst 3 timmar per dag eller mer.
 
5. Jag fyller år nästan sist på året, den 18 December.
 
6. När jag har gått ut skolan alltså gymnasiet tänkte jag faktiskt om det går åka över till USA och plugga och jobba där så jag ser sååå fram imot det :)
 
7. En lite kasnke tråkig sak är att jag inte tål koffein, alltså jag kan inte dricka kaffe eller energidryck så som redbull,monster,powerking :( 
Det som händer då när jag dricker det är att jag får värsta skakattackerna, jag skakar så jäkla mycket och mitt hjärta går i 900 typ.
 
8. Min absolut största förebild är Selena Gomez, I just love that guurl so freaking much <3 <3 hennes musik är goals och hennes sätt att tänka och att hon alltid tänker på andra före henne själv <3 <3 ( plus att hon är så jäkla f#cking snygg<3)
 
9. Jag är född 1999 alttså så fyller jag 17 i år XD
 
10. Sist men inte minst jag är en såån insta beroende person, kan sitte framför instagram i timtal asså jag skojar inte det är typ mitt liv, utan instagram vet jag inte vad jag skulle ha gjort <3 
 
Hoppas att ni har tyckt om denna lista och för fler sådana inlägg är det bara att kommentera att ni vill ha fler så hörs vi snart igen // Hugo 💝💝